Jolie 11 1300

Coaching

De kracht van Jolie

Ik ben doortastend en ik kom snel tot de kern. Je loopt vast, je hebt al veel geprobeerd en blijft het gevoel houden dat je niet verder komt. Vanuit mijn ervaring, inzicht en professie gaan we samen op zoek naar andere perspectieven. Ik geef je inzicht waarmee er voor jou ruimte ontstaat.

Hoe?

Als coach zie ik mezelf als je gids tijdens een bergwandeling. Vanuit het dal samen die top bereiken. Dit doet iedereen op eigen kracht en tempo, het is geen geplaveide weg. Van mij mag je verwachten dat ik je liefdevol en met enthousiasme mee op pad neem. Alle uitkomsten zijn goed. Het bereiken van wat voor jou belangrijk is, levert een weidse blik, overzicht en perspectieven op. Tegelijk levert de reis mooie terugblikken op de afgelegde route op. Voordat we starten, voer ik eerst een kennismakingsgesprek. Hierin bepalen we beiden of het goed en veilig voelt om met elkaar aan de slag te gaan. Voor dit gesprek neem ik graag de tijd; tenslotte vormt dat de basis waarop echt stappen gezet worden. Daarin stellen we samen vast wat jouw vraag is en wat je wilt bereiken. Dit kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wat?

Coaching op basis van NLP. Dit staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. NLP is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Een model voor doelgerichte verandering, waarin de innerlijke beleving en het overdraagbaar maken van bijzondere menselijke vermogens centraal staan. NLP bestaat uit de wisselwerking tussen drie elementen:

1. Analyse:
een methode die de subjectieve ervaring onderzoekt, om zo structuren (patronen en verbanden) in onze beleving op te sporen. Hoe ziet jouw situatie eruit, wat doe je, wat ervaar en denk je en hoe past dit in hetgeen jij wilt bereiken.
2. Modelleren:
een methode om menselijke vermogens overdraagbaar te maken met behulp van psychologische veranderingstechnieken. Dit maakt het al snel mogelijk verschil te merken.
3. Communicatietechnieken:
manieren om harmonieuze relaties op te bouwen en de communicatie en daarmee de boodschappen tussen mensen te verhelderen en te versterken. Hoe kunnen we zo met iemand omgaan dat we zoveel mogelijk informatie krijgen over de structuur van zijn ervaring.

Familieopstelling

We maken allemaal onderdeel uit van een systeem, een gezin. Bewust en onbewust neem je daar dingen uit mee; ben je daarmee verbonden. Dit systeem be├»nvloedt onze waarneming, relaties, gezondheid en ons handelen en levenspad. Gebeurtenissen en patronen in ons systeem hebben grote invloed op hoe we in het leven staan, hoe we onze relaties ervaren, op ons handelen en onze gezondheid. Hoe kunnen we het verleden erkennen waar we in het het hier-en-nu tegen aanlopen.

Wandelcoaching

Als je wandelt, kom je letterlijk in beweging. Dat maakt het ook makkelijker om innerlijk in beweging te komen. Door de fysieke inspanning ontstaat er ontspanning. Het is makkelijker je gedachten te ordenen. Je zet letterlijk en figuurlijk stappen, waardoor je eenvoudiger tot inzichten komt. In de natuur zijn, geeft rust en ruimte. Niet alleen om je heen maar ook in je zelf. Dat helpt om op een andere manier naar je eigen situatie te kijken. Het gebruik maken van allerlei aspecten in de natuur, levert vaak verrassende inzichten op. Diverse onderzoeken hebben opgeleverd dat wandelen een groot en positief effect heeft bij depressie. Beweging zorgt ten slotte voor de aanmaak van stofjes waardoor je je beter gaat voelen.

Roept dit vragen bij je op of wil je met mij kennismaken, neem voor een vrijblijvende afspraak contact op.

Ervaringen

"Ik was van de eerste behandeling het meest onder de indruk en tegelijkertijd best in de war, er zijn dingen boven gekomen waar ik zelf van dacht dat het nooit een probleem was."

Contactgegevens

Logo JolieJolie Lancker
Karnemelksweg 4 
3739 LA  Hollandsche Rading
Tel: 035-5772524
Mobiel: 06-50687311
Email: Jolie@lancker.nl 

Routebeschrijving