italian landscape mountains naturenw

Jolie Lancker

Jolie 11nwLevenskracht

Geboren worden is niet iets vanzelfsprekends. De kracht van het leven ervaar ik als erg sterk. Ik ben geboren uit een "verboden" doch liefdevolle relatie. In de jaren 60 was mijn ongehuwde moeder zwanger van een getrouwde man. In die tijd in het katholieke zuiden een grote zonde. Mijn ouders ken ik niet, maar ik ben gelukkig met mijn bestaan, blij dat ik leef. Vol liefde, vertrouwen en kracht volg ik mijn levenspad.

Achtergrond

Ik ben Jolie Lancker. Getrouwd en moeder van 2 dochters van 16 en 13 jaar. In mijn werk als financial controller, kon ik met name mijn accuratesse en organisatietalent kwijt. Ik heb in die periode veel ervaring in verschillende organisaties op kunnen doen. Een teamspeler die mensen kan verbinden. Vanuit mijn verlangen ook op een andere manier met mensen te werken, ben ik me vanaf 2010 meer gaan richten op coaching. Na mijn opleiding als kindercoach, ben ik me verder gaan specialiseren als NLP coach. Daarvoor heb ik bij het IEP in Nijmegen de opleiding NLP practitioner en master met succes afgerond. De NLP vooronderstellingen zijn belangrijke pijlers geworden in mijn dagelijkse leven. Als moeder van een pleegdochter werd ik me steeds meer bewust van het belang van het systeem (gezin) waaruit je voortkomt en waarin je opgroeit.  Bij het Nelles Instituut heb ik de opleiding voor fenomenologische psychologie, opstellingenwerk en LevensIntegratie Proces gevolgd. Sinds 2012 heb ik mijn eigen coachingspraktijk. Ik geniet ervan veel in de natuur te zijn en wandelen is een van mijn hobby’s. Veel gesprekken voer ik als wandelcoach in de prachtige bossen van Hollandsche Rading en in de bergen van Oostenrijk.

Mijn ambitie?

Bijdragen aan begrip en erkenning voor wat er is en mensen stimuleren hun leven in eigen hand te nemen. 

Ervaringen

"Dank voor je bijdrage. Wij vonden het mooi om te zien dat je heel snel aansluiting had met de kinderen, op een zachte, warme en integere manier heb jij dit contact gezocht & tot stand gebracht.” - Liefs Judith en Mariëlle

Jolie7

Contactgegevens

Logo JolieJolie Lancker
Karnemelksweg 4 
3739 LA  Hollandsche Rading
Tel: 035-5772524
Mobiel: 06-50687311
Email: Jolie@lancker.nl 

Routebeschrijving